2015. május 6., szerda

Halacska csirkemájjal ,zöldhagymaszárral töltve.







HOZZÁVALÓK
1 levelestészta
40 dkg csirkemáj
1 hagyma 
pirospaprika,
bors,vegeta,
majoranna,
olaj
2 kanál lecsó
zöldhagymaszár
1 tojássárgája

ELKÉSZÍTÉS
1.Pörköltet készítünk ,apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük,
beletesszünk a lecsót a fűszereket ,és az 
apróra vágott csirkemájat .készre főzzük.
2.2 db levelestésztát kinyújtunk téglalap alakúra ,a közepére tesszük a májat és a össze vágott zöldhagyma szárat.
3.Először a hal farkát alakítjuk ki,majd bevagdossuk két oldalt a tészta széleit és egymásra hajtjuk,végül a fej rész marad ,én szemnek köménymagot használtam,a hal úszójának háromszögeket kell kivágni.
4.Egészet lekenjük tojássárgájával és készre sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése