2015. április 23., csütörtök

Burgonya pürével sonkával töltött ,csirke combos batyu.








Hozzávalók
50 dkg csirke combok
1 csomag leveles tészta
1 magyaros tömlős sajt
burgonya püré
10 dkg füstölt sonka 
2 tojássárgája
magyaros fűszerkeverék ,bors olaj

ELKÉSZÍTÉS
1.A csirke combot ,fűszeres vízben puhára pároljuk ,majd olajban borssal kevés magyaros tömlős sajttal lepirítjuk.
2.A sonkát apró kockára vágjuk olajon 5 percig süssük,mald hozzá keverjük a burgonya püréhez .
3.A leveles tésztát liszten kinyújtjuk ,nem túl vékonyra, és nagy négyszögeket vágunk belőle ,A közepére halmozzuk a burgony pürét ,nyomunk rá sajtot és bele állítjuk a csirke combot.
4.Felhajtjuk cérnával lekötjük .ollóval kiformázzuk a tészta széleit.Lekenjük tojássárgájával és a sütőben készre sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése