2015. szeptember 27., vasárnap

Főnök kedvence







1 kg szeletelt sertés tarja
1 fej fokhagyma

A MÁRTÁSHOZ
2 kis dobozos tejföl
6 evő kanál mustár
5 db lapka sonka ,lehet bármilyen
1db  pritamin paprika, vékony csíkokra vágva
1 db tv paprika,vékony csíkokra vágva
só ,bors,
5 db vörös hagyma
olaj
1 kanál liszt


Elkészítés:

A húst megmossuk ,feltesszük főlni sóban, és borsba.Ha teljes megfőtt olajon lepirítjuk,
A tejfölt elkeverjük a mustárral a vékonyra vágott lapka sajttal ,hozzá adjuk a vékonyra vágott pritamin paprikát
és tv paprikát,adunk hozzá sót, borsot, fokhagymát, és egy kanál lisztet össze keverjük alaposan.
Ráöntjük a húsra és össze főzzük az egészet addig még be nem sűrűsödik.
A hagymát megpucoljuk hosszában felszeleteljük,és olajban lepirítjuk és a hús tetejére halmozzuk.
Köretként adjunk hozzá szalma krumplit,
Tipp / megjegyzés:
Egy igazi ínyencség, előszeretettel ajánlom.
 hez, de akár még karamellizált cukorral is lehet próbálkozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése