2015. április 9., csütörtök

ÉTCSOKIS PALACSINTA.GESZTENYEPÜRÉVEL TÖLTVE.









HOZZÁVALÓK

2.50 dkg liszt
3.5 dl szénsavas ásványvíz
4.7 dl tej
5.4 evőkanál kristálycukor
6.4 tojás
7.6 evőkanál étolaj
8.1 csipet só
9.1 tábla étcsokoládé

A TÖLTELÉKHEZ
1.1 kis dobozos hulala tejszín
2.1 genytenyepüré massza
3.kis kanál rumaroma

ELKÉSZÍTÉS

1.A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és az apróra darabolt csokoládét a szódavizet keverőtálba tesszük, és simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Kisütjük a palacsintákat forró serpenyőben ,és nagy
erős lángon A mert a csokoládé gyorsan olvad benne,
2.A hulala tejszínt kemény habbá verjük.A gesztenyepürét kiengedjük villával összetörjük,hozzá adjuk a tejszíhez és a kiskanál rumaromát is majd alaposan összekeverjük,

3.Minden palacsintát megtöltünk a krémmel és lehet fogyasztani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése