2015. április 9., csütörtök

Csőben sült sajtos csirkemell sonkával







Hozzávalók:

30 dkg csirkemell sonka apró kockára vágva.
20 dkg csirkemell sonka szeletelve
15 dkg trappista sajt
2 tojás
3 db tejbe áztatott kinyomkodott kenyér
nagy marék zöld hagymaszár
1 dobozos kukorica konzerv
magyaros fűszerkeverék, bors, pirospaprika,olaj

Elkészítés:

Az apróra vágott sonkát olajon jól összesütjük a fűszerekkel.
A kenyeret, a tojást, a lereszelt trappista sajtot, az apróra vágott zöldhagyma szárat, a kukoricát és a sonkát alaposan összekeverjük.
Kiolajozunk egy magas falú sütőformát, és kibéleljük zsírpapírral. A szeletelt sonkával kipakoljuk az alját, az oldalát, és a tetejére is hagyjunk belőle.
Beleöntjük a masszát, és a tetejét befedjük sonkával.
A sütőben kb 45 perc alatt készre sütjük.

Ha kész kiborítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és ízlés szerint készítünk hozzá köretet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése