2015. október 8., csütörtök

Tejszínes karfiollal töltött párizsi kosárkák






HOZZÁVALÓK
30 dkg párizsi, nagy szeletekben
zsír, ha nincs olaj
1 dl hulala főzőtejszín
1 tömlős sajt tejszín ízű
2 kanál tejföl
2 kanál majonéz
1 tojás sárgája

só,bors,pirospaprika

ELKÉSZÍTÉSE
A párizsit bő forró zsírba tesszük, a hőtől kosárformájúvá alakul, ha megpirultak tepsibe tesszük őket.
A karfiolt sós vízben puhára főzzük, ha megfőlt leöntjük róla a vizet és össze törjük darabosra.
Hozzá adjuk a tojás sárgáját, a tejfölt, a tejszínt, a majonézt, a sajtot, a fűszereket, és összekeverjük.
Minden kosárkára teszünk belőle,és a sütőben még 15 percig sütjük.

Tipp / megjegyzés:
Könnyű finom étel,diétázásra is megfelel.
kisebb fej karfiol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése