HOZZÁVALÓK
30 dkg darált dió
20 dkg darált keksz
barack lekvár, amennyit felvesz a tészta
ELKÉSZÍTÉSE
A diót, kekszet és porcukrot össze keverjük.
Kevés diót hagyjunk ki a forgatáshoz.
Adjuk a masszához annyi barack lekvárt hogy a massza összeálljon.
Golyókat formálunk belőle és megforgatjuk dióban.
Tegyük hűtőbe legalább 2 óra hosszára.
1 kanál porcukor
30 dkg darált dió
20 dkg darált keksz
barack lekvár, amennyit felvesz a tészta
A diót, kekszet és porcukrot össze keverjük.
Kevés diót hagyjunk ki a forgatáshoz.
Adjuk a masszához annyi barack lekvárt hogy a massza összeálljon.
Golyókat formálunk belőle és megforgatjuk dióban.
Tegyük hűtőbe legalább 2 óra hosszára.
1 kanál porcukor
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése