HOZZÁVALÓK
A fasírthoz:
50 dkg darált hús
1 marék zöldhagyma szár.
1 fokhagyma
1 tömlős magyaros sajt
4 db beáztatott kinyomkodott kenyér
2 tojás
1 kanál szalonna zsír
bors, piros paprika
A tetejére:
3 db hagyma
6 csík füstölt szalonna
ELKÉSZÍTÉSE
A darált húshoz hozzá adjuk a kenyeret, a tojást, az apróra vágott zöld hagyma szárat, a kinyomott tömlős sajtot, a fűszereket, az apróra vágott fokhagymát, a zsírt, és alaposan össze keverjük.
Egy nagy tepsibe köralak formába igazítjuk a fasírtot.A hagymát felkarikázzuk, és betakarjuk vele a fasírtot,majd rátesszük a szalonna szeleteket is.
A szaftjával sűrűn locsolgatva a sütőben készre sütjük.
Tálaljuk szalma krumplival.
Jó étvágyat kívánok!
A fasírthoz:
50 dkg darált hús
1 marék zöldhagyma szár.
1 fokhagyma
1 tömlős magyaros sajt
4 db beáztatott kinyomkodott kenyér
2 tojás
1 kanál szalonna zsír
bors, piros paprika
A tetejére:
3 db hagyma
6 csík füstölt szalonna
A darált húshoz hozzá adjuk a kenyeret, a tojást, az apróra vágott zöld hagyma szárat, a kinyomott tömlős sajtot, a fűszereket, az apróra vágott fokhagymát, a zsírt, és alaposan össze keverjük.
Egy nagy tepsibe köralak formába igazítjuk a fasírtot.A hagymát felkarikázzuk, és betakarjuk vele a fasírtot,majd rátesszük a szalonna szeleteket is.
A szaftjával sűrűn locsolgatva a sütőben készre sütjük.
Tálaljuk szalma krumplival.
Jó étvágyat kívánok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése