2015. április 9., csütörtök

Libaterertős.burgonyás rétes.







HOZZÁVALÓK.

1.1 csomag rétes lap.
2.1 kg burgonya
3.20 dkg libatepertő krém 
4.1 pohár tejfől
5.2 nagy fej hagyma
6.2 evő kanál zsír
7.só ,bors
8.1 tojás sárgája

ELKÉSZÍTÉS
1. A rétes 3-rom részre osztjuk.A burgonyát megpucoljuk ,megmossuk ,apró kockára vagdossuk,és sós vizben 
puhára főzzük.
2.A hagymát megpucoljuk ,apróra vágjuk és a zsíron üvegesre sütjük.
3.A burgonya nyomón kinyomjuk a burgonyát és a hagymára tesszük sózzuk,borsozzuk ,pár perc alatt össze 
süssük.
4.Minden rétest megkenünk libatepertővel ,tejfölözzük rátesszük a burgonyát és feltekerjük.

5.Megkenjük tojásárgájával a tetejét ,és a sütőben készre sütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése