2015. április 9., csütörtök

Narancsos tepsis csirke comb.






hozzávalók / 4 adag

1 kg csirkecomb
1 kg burgonya
4 közepes fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
10 dkg sertéstarja (füstölt)
1.5 narancsból nyert narancslé
0.5 db narancs
magyaros fűszerkeverék ízlés szerint
2 ek napraforgó olaj

Elkészítés

A csirkecombokat, a megpucolt, apróra vágott fokhagymával, 1 pohár vízzel tepsibe tesszük, és sütőben készre főzzük.
A burgonyát megfőzzük.
A hagymát megpucoljuk, karikára vágjuk, tepsibe tesszük, mellé rakjuk a csirkecombot, a burgonyát, a kockára vágott füstölt tarját.
Másfél narancsnak kicsavarjuk a levét és ráöntjük az egészre, megszórjuk fűszerkeverékkel.
A fél narancsot pici kockára vágjuk, és hozzáadjuk a többihez, öntünk rá egy kevés olajat, és sütőben ropogósra sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése