2015. április 16., csütörtök

PALACSINTA CSOKIS ALMÁVAL TÖLTVE,TESZÍNHABBAL,CSOKI ÖNTETTEL







HOZZÁVALÓK

50 dkg liszt
5 dl szénsavas ásványvíz
7 dl tej
4 evőkanál kristálycukor
4 tojás
6 evőkanál étolaj
1 csipet só

A TÖLTELÉKHEZ

6 db alma
4 evő kanál cukor
1 kis kanál fahéj
1 tábla tej csokoládé

A TETEJÉRE
tejszín hab
fél tábla tejcsokoládé

ELKÉSZÍTÉS
1.A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és a szódavizet keverőtálba tesszük, és simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Kisütjük a palacsintákat forró serpenyőben, pici olajon.
2.Az almákat lereszeljük a cukorrak a fahéjjal a csokoládéval együtt kb 10 perc alatt össze főzzük.
3.Mnden palacsintát megtöltünk vele .tejszíhabbbal kínáljuk és olvasztott csokoládéval meglocsoljuk-


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése