2015. április 16., csütörtök

Csokoládés pudingal töltött palacsinta.csokoládés dióban forgatva.










HOZZÁVALÓK

A PALACSINTÁHOZ

1,20 dkg liszt (1 púpos evőkanál=2 dkg)
2,2 tojás
3.3 dl tej
4.2 dl szénsavas ásványvíz
5.1 csipet só
6.3/4 dl olaj

A TÖLTELÉKHEZ
1.1 db csokoládés puding
2,3 dl tej

A FORGATÁSHOZ

1.1.15 dkg darált dió
2.2 tábla csokoládé
3.2 dl tej

ELKÉSZÍTÉS
1,Egyszerű keverés után a tészta könnyen süthető. Az első sütése előtt a forró serpenyőbe pici olajat öntünk. A következő palacsintáknál erre már nincs szükség! Maximálisan elegendő, ami kisül a tésztából! Miden palacsintát kisütünk.
2.A csokoládés pudingot elkészítjük a szokásos módon.Minden palacsintát megtöltünk a pudingal.
3.A diót a tejjel a csokival össze főzzük kb 5 perc alatt.A palacsintá két végét behajtjuk és feltekerjük és 
megforgetjuk a diös szószban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése