2015. április 9., csütörtök

SERTÉS HÚSSAL TÖLTÖTT PALACSINTA,PANÍROZVA.





HOZZÁVALÓK
A PALACSINTÁHOZ
1.50 dkg liszt
2,5 dl szénsavas ásványvíz
3,7 dl tej
4,4 evőkanál kristálycukor
5,4 tojás
6.6 evőkanál étolaj
7. csipet só

A TÖLTELÉKHEZ
1.50 dkg sertés comb
2,1 hagyma
3,5 gerezd fokhagyma
4,olaj,bors,majoranna,

A PANÍROZÁSHOZ
1,2 tojás
2.liszt
3.prézli
4.olaj

ELKÉSZÍTÉS
1,A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és a szódavizet keverőtálba tesszük, és simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Kisütjük a palacsintákat forró serpenyőben, pici olajon.
2,A hagymát apróra vágjuk ,és olajon üvegesre sütjük ,fűszerezzük hozzáadjuk az apróra vágott foghagymát,
készre sütjük.A palacsintát darabonként megtöltjük a hússal ,össze hajtjuk.
3.Először lisztbe ,majd felvert tojába végül panírban megforgetjuk ,forró olajban készre sütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése