hozzávalók / 4 adag
A sütialaphoz
40 dkg keksz
12.5 dkg margarin
2.5 ml rumaroma
2 púpozott ek cukrozatlan kakaópor
10 dkg porcukor
2 dl tej (annyit, hogy összeálljon a massza)
A krémhez
3 dl hulala (kis dobozos)
2 db banán
2 ek kókuszreszelék
1 ek citromlé
5 csepp ételfesték (piros)
3 ek porcukor
elkészítés
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a vajat úgy adjuk hozzá, hogy előtte megolvasztottuk.
Darált kekszet leszórunk az asztalra, hogy ne ragadjon le a tészta, kinyújtjuk, és szív alakú kiszúróval kiszaggatjuk. Ha nincs, próbáljunk késsel szív alakokat formálni.
A hulala tejszínt kemény habbá verjük.
A banánt karikára vágjuk, hozzáadjuk a citrom levet, hogy ne barnuljon be, a kókuszt, a porcukrot, és összetörjük.
Hozzáadjuk a tejszínhez a banánt.
Minden szívecskére teszünk krémből, vizes késsel elegyengetjük.
Végül piros ételfestékkel díszítjük.
A sütialaphoz
40 dkg keksz
12.5 dkg margarin
2.5 ml rumaroma
2 púpozott ek cukrozatlan kakaópor
10 dkg porcukor
2 dl tej (annyit, hogy összeálljon a massza)
A krémhez
3 dl hulala (kis dobozos)
2 db banán
2 ek kókuszreszelék
1 ek citromlé
5 csepp ételfesték (piros)
3 ek porcukor
elkészítés
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a vajat úgy adjuk hozzá, hogy előtte megolvasztottuk.
Darált kekszet leszórunk az asztalra, hogy ne ragadjon le a tészta, kinyújtjuk, és szív alakú kiszúróval kiszaggatjuk. Ha nincs, próbáljunk késsel szív alakokat formálni.
A hulala tejszínt kemény habbá verjük.
A banánt karikára vágjuk, hozzáadjuk a citrom levet, hogy ne barnuljon be, a kókuszt, a porcukrot, és összetörjük.
Hozzáadjuk a tejszínhez a banánt.
Minden szívecskére teszünk krémből, vizes késsel elegyengetjük.
Végül piros ételfestékkel díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése