2015. augusztus 26., szerda

HOLLAND KOCKA






HOZZÁVALÓK
A PISKÓTÁHOZ
10 db tojás
1 csepp citromlé
1 csipet só
5 ek cukor
1 ek vaníliás cukor
7 csapott ek finomliszt
0.5 csomag sütőpor
2 evő kanál kakaó

A KRÉMHEZ
2 csomag vaníliás pudingpor
2 csomag csokoládés pudingpor
1 üveg magazott meggy befőtt
8 evő kanál cukor
1 kocka ráma
1 liter tej

A TETEJÉRE
2 tábla torta bevonó
magozott meggy
hulala tejszín


ELKÉSZÍTÉS
1,Piskóta tésztát készítünk a szokásos módon,egy negyed részét másik tálba öntjük hozzá adjuk a kakaót.
A fehér piskótát készre sütjük ha kihűlt ketté vágjuk.Majd külön megsütjük a kakaós lapot is,
2,A 2 fajta pudingot fél-fél liter tejjel ,4.4 evő kanál cukorral elkészítjük.Ha langyosra hűltek a pudingok akkor 
fél-fél kocka rámát hozzá keverünk.
3.A fehér piskótát megkenjük a 2 fajta krémmel váltakozva,megszórjuk meggyel,rá a kakaós lap ,megkenjük a 2 fajta krémmel és megszórjuk a meggyel ,majd befedjük a fehér piskótával.
4.A torta bevonót gőz felett megolvaszjuk ,megkenjük a süteményünk tetejét vele és végül díszítjük tejszín
habbal és meggyel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése