HOZZÁVALÓK
HOZZÁVALÓK
A PALACSINTÁHOZ
HOZZÁVALÓK
50 dkg liszt
5 dl szénsavas ásványvíz
.7 dl tej
4 evőkanál kristálycukor
4 tojás
6 evőkanál étolaj
1 csipet só
10 dkg gríz
A TÖLTELÉK
1 kis dobozos hulala
30 dkg eper
ELKÉSZÍTÉSE
1.A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és a szódavizetn a grízt és a keverőtálba tesszük, és simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Kisütjük a palacsintákat forró serpenyőben, pici olajon.Megtöltjük.
2.A hulala tejszínt kemény habbá verjük ,bele tesszük az epret,hagyjunk ki a díszítéshez pár szemet,össze
törjük az epret a habban villával.
3.Megtöltünk minden palacsintát eprrel és díszítjük eper szemekkel.
HOZZÁVALÓK
A PALACSINTÁHOZ
HOZZÁVALÓK
50 dkg liszt
5 dl szénsavas ásványvíz
.7 dl tej
4 evőkanál kristálycukor
4 tojás
6 evőkanál étolaj
1 csipet só
10 dkg gríz
A TÖLTELÉK
1 kis dobozos hulala
30 dkg eper
1.A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és a szódavizetn a grízt és a keverőtálba tesszük, és simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Kisütjük a palacsintákat forró serpenyőben, pici olajon.Megtöltjük.
2.A hulala tejszínt kemény habbá verjük ,bele tesszük az epret,hagyjunk ki a díszítéshez pár szemet,össze
törjük az epret a habban villával.
3.Megtöltünk minden palacsintát eprrel és díszítjük eper szemekkel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése