2016. február 14., vasárnap

Toboz sütemény




Hozzávalók:

  • 20 dkg darált keksz
  • 4 evőkanál méz
  • 3 evőkanál kakaó
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 5 dkg olvasztott margarin
  • 6 evőkanál sárgabarack lekvár
  • rumaroma
A toboz “leveleihez”:
  • 10 dkg csokis gabona pehely


Elkészítés:

Kekszet össze keverjük a kakaóval, majd a többi hozzávalóval. a masszából, nedves kézzel kúpokat formázunk. Lentről felfelé haladva beletűzködjük a  csokoládés gabonapelyheket, majd a tetejére porcukrot szitálunk. Tálalásig hűtőben tároljuk.
Mutatós és finom.

Tipp / megjegyzés:
Ünnepi asztalra .nagyon mutatós egyszerű elkészítésű sütemény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése