2015. április 28., kedd

Szilveszteri patkó hidegtál






Hozzávalók:
1 nagy dobozos tejföl
1 tubus majonéz
3 db nagy burgonya
2 pár virsli
1 csomag zöld borsó
2 db hagyma
1 dl étolaj
só, bors
pritamin paprika

Elkészítés:
A tejfölt és a majonézt az olajjal alaposan össze keverjük majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A burgonyát apró kockára vágjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük, lecsepegtetjük, és hozzáadjuk a majonézhez.
A borsót puhára főzzük, a virslit apróra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk, a majonézhez adjuk őket, és alaposan összekeverjük.
Patkó formára alakítjuk és vékonyra szeletelt pritamin paprikával díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése