2015. szeptember 3., csütörtök

Töltött oldalas koszorú







HOZZÁVALÓK
1 KG oldalas
50 dkg darált sertés comb
5 db hagyma
1 db tömlős natúr sajt
1 db kis tubusos piros arany
3 db zsömle
bors
majoranna
vegeta
kicsi őrölt szerecsen dió
6 gerezd foghagyma
1 tojás
sűtő zacskó
olaj
piros paprika
2 dl tej


ELKÉSZÍTÉS
1.Az oldalast megkenjük piros arannyal a tömlős sajtal jó alaposan.A 3 db hagymát megpucoljuk olajon megdinszteljük ,piros paprikával meghintjük és a darált húshoz adjuk.,hozzá adjuk még a fűszereket
a tejben áztatott kinyomkodott zsömléket és tojást és az apróra vágott foghagymát.
2,Az oldalast tepsibe rakjuk koszorú formát alakítunk belőle össze kötjük jó erősen cérnával,A közepében
tesszük a fasírt húst .MEglocsoljuk olajjal ráhúzzuk a sütő zacskót,kb 3 óra hossza alatt készre sütjük néha 
locsoljuk meg olajjal.
3.A végén elnefelejtsük levágni a cérnát róla,Díszítjük koktél paradicsommaL és kukoricával




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése